Advertisement

Hecht 7100 Set - Malotraktor S Vozíkem Včetně Kultivátoru - Hecht 7100 Od 16 990 Kc Zbozi Cz / Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom).

Hecht 7100 Set - Malotraktor S Vozíkem Včetně Kultivátoru - Hecht 7100 Od 16 990 Kc Zbozi Cz / Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom).. Hecht 7100 set motorový kultivátor s príslušenstvom 1200€. Pohonná jednotka je vyrábaná v dvoch verziách, ktoré sa líšia prevodovkou. Veľkou výhodou tohto kultivátoru je bohaté voliteľné príslušenstvo (nie je súčasťou základnej dodávky). Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady. Kola poloosy vari global ze závažím.

Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Bez dph 1 031,67 €. Záberu ku kultivátoru je možné zapojiť vozík s ojami vodiace kolesá kultivátor je vďaka svojmu záberu vhodný na veľké záhony a výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Ke kultivátoru lze zapojit vozík s ojí.

Hecht 7100 Set Youtube
Hecht 7100 Set Youtube from i.ytimg.com
Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou. Pohonná jednotka je vyrábaná v dvoch verziách, ktoré sa líšia prevodovkou. Kola poloosy vari global ze závažím. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Lze jej přestavět na jednoosý kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Hecht 7100 set r jsem pořídil za celkem přijatelnou cenu.

Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem.

Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Ke kultivátoru lze zapojit vozík s ojí. Projektově je zdařilý až na pár drobností. Pohonná jednotka je vyrábaná v dvoch verziách, ktoré sa líšia prevodovkou. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Výrobky hecht se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především bezkonkurenčními cenami. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je. 14 preces 8 veikalos cena no 304.00 € līdz 1698.00 €. Získejte více informací o kypření půdy za pomoci kultivátoru hecht. Hecht 7100 set r jsem pořídil za celkem přijatelnou cenu.

Kola poloosy vari global ze závažím. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Benzínový kultivátor hecht 7100 r je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím.

Trending News215 Hecht 7100 Set Malotraktor S Vozikem Vcetne Kultivatoru Anv 400 Golectures Online Lectures Je Mozne Ho Zakupit Samostatne Ako Kultivator A Dokupit Niektore Dalsie Prislusenstvo
Trending News215 Hecht 7100 Set Malotraktor S Vozikem Vcetne Kultivatoru Anv 400 Golectures Online Lectures Je Mozne Ho Zakupit Samostatne Ako Kultivator A Dokupit Niektore Dalsie Prislusenstvo from i0.wp.com
Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou. Hecht 7100 set obsahuje základní kultivátor hecht 7100 a kompletní příslušenství zahrnující vše pro snadnou přestavbu na jednoosý traktor s vozíkem. Benzínový kultivátor s výkonným štvortaktným motorom hecht ohv s objemom 208 cm 3 a maximálnom výkone 7 hp. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. Veľkou výhodou tohto kultivátoru je bohaté voliteľné príslušenstvo (nie je súčasťou základnej dodávky). Kultivátor hecht 7100 je stroj so skutočne širokým voliteľným príslušenstvom. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je.

Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá.

Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor. Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Výrobky hecht se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především bezkonkurenčními cenami. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je. Bez dph 1 031,67 €. Ke kultivátoru lze zapojit vozík s ojí. Záberu ku kultivátoru je možné zapojiť vozík s ojami vodiace kolesá kultivátor je vďaka svojmu záberu vhodný na veľké záhony a výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou. Hecht 7100 set r jsem pořídil za celkem přijatelnou cenu.

Doprava zdarma info v obchode. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je. Set obsahuje hecht 7100 + 57100 + 57101 + 007112 + 007101. 14 preces 8 veikalos cena no 304.00 € līdz 1698.00 €. Stroj je tak možné vybaviť naozaj veľkými 12 pojazdovými kolesami, pluhom, oborávačom, vyorávačom zemiakov, oceľovými.

Hecht 7100 Set Youtube
Hecht 7100 Set Youtube from i.ytimg.com
Kola poloosy vari global ze závažím. Benzínový kultivátor hecht 7100 r je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou. Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor. Pohonná jednotka je vyrábaná v dvoch verziách, ktoré sa líšia prevodovkou. Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady. Je možné ho zakúpiť samostatne ako kultivátor a dokúpiť niektoré ďalšie príslušenstvo.

Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor.

Projektově je zdařilý až na pár drobností. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Hecht 7100 set obsahuje základní kultivátor hecht 7100 a kompletní příslušenství zahrnující vše pro snadnou přestavbu na jednoosý traktor s vozíkem. Hecht 7100 set motorový kultivátor s príslušenstvom 1200€. Je možné ho zakúpiť samostatne ako kultivátor a dokúpiť niektoré ďalšie príslušenstvo. Kola poloosy vari global ze závažím. Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené. Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem. 14 preces 8 veikalos cena no 304.00 € līdz 1698.00 €. Získejte více informací o kypření půdy za pomoci kultivátoru hecht. Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor. Pohonná jednotka je osazena čtyřtaktním motorem hecht ohv se zdvihovým objemem 208 cm3.

Hecht 7100 set motorový kultivátor s príslušenstvom 1200€ hecht 7100. Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou.

Posting Komentar

0 Komentar